A Bartók Béla Kollégium felvételt hirdet a kollégiumi helyekre

2023. június 27.

Felvételi:

Elsőéves hallgatóink felvételi eljárásának határozathozatalára (kollégiumi felvételi döntésre) a hiányos pályázatot benyújtó hallgatóinknak küldött hiánypótlási felszólításban megjelölt határidő letelte után lesz lehetőségünk. (BA és osztatlan elsőévesek számára szóló, lejárt határidejű felhívás ITT olvasható.)

A várólistára került hallgatók a beköltözésre nyitva álló időszak letelte után (a be nem költöző, elnyert férőhelyeiket lemondó vagy kilépő) hallgatók megüresedő férőhelyeire nyerhetnek felvételt. A várólista sorrendjét anonimizálva találják majd (születési év – hó – nap és pontszám feltüntetéssel) LEÁNY –FIÚ táblázatos rendszerben a Kollégium weboldalán.

Beköltözés:

2023. aug. 21-én 7:00-tól. (Az egyetemi vonatkozó szabályok szerint csak egyetemi polgár léphet az épületbe, továbbá az LFZE BBK kapujában megállni a pakolás időszakára is tilos, a szervizúton biztosított a parkolás.)

A Kollégiumba 81 férőhelyre lehet kérelmezőket felvenni, a felvételi- és pótfelvételi eljárás az 5/2023. (V. 17.) számú Kancellári Utasítás alapján történik.

Bővebb információt a kollégiumról ITT lehet olvasni.