Magyarország, ahol ma is alig élnek többen tízmilliónál, annyi muzsikust és oly sok kiváló zeneművet adott a világnak. Hálás vagyok, hogy ott születtem, és ott tanulhattam.

Solti György

Pótfelvételit hirdet a Zeneakadémia zenei mentor szakirányú továbbképzésre

2022. július 14.

A június 25-i felvételi után augusztus 27-én újabb lehetőség nyílik felvételt nyerni a 2022/23. tanévre.

Az új időpontra augusztus 24-e szerdáig lehet jelentkezni postai úton (a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Tanulmányi Osztályának címezve: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.) vagy e-mailben a vadon.andrea[kukac]zeneakademia.hu címen.

A zenei mentor- és gyakorlatvezető tanár szakirányú továbbképzés teljes értékű pedagógus-szakvizsgát ad, amely figyelembe vehető a pedagóguspálya előmeneteli folyamatában, a minősítésben, és felhatalmaz mentortanári és gyakorlatvezetői tevékenység folytatására. Mivel a Zeneakadémián kizárólag zenei területen készítünk fel mentortanárokat, a kötelező, minden szakképzés anyagát képező tartalom mellett jelentős arányban szerepel szakmaspecifikus tartalom, amely segíti a képzést elvégzőket a szakmai szinten tartásban, metodikai és szemléletbeli megújulásban, pályájukon szerzett tapasztalataik áttekintésében, rendezésében.

A képzésről további információt IDE KATTINTVA lehet olvasni.